info@zoonvanjan.nl

(031)06-51405152

Horstweg 15

8107 AA Broekland

Jan senior
DOELSTELLING Het fascineert mij om eenvoudige en stijlvolle producten te maken van hout, glas en metaal. Met vaak als basis gebruikte of samengestelde meubel of materialen.
VAARDIGHEDEN Het zoeken naar creatieve oplossingen is mijn drijfveer. De uitkomsten hiervan verwerk ik in mijn meubelstukken. In het bijzonder in kleur, materiaal en vormgeving.

Over mij

Eigenaar / zoon van Jan

Begin 2017
Als midden vijftiger mag ik wel zeggen dat ik genoeg levenservaring heb. Ik heb mijn hele leven aan het roer gestaan van diverse bedrijven en ik heb heel wat van de wereld gezien. Ik laat mij graag inspireren. Mijn creatieve brein en oog voor originaliteit zijn altijd leidraad geweest voor mijn vakmanschap. In alles wat ik nu met mijn handen maak, herkent u mijn creatieve originaliteit. Ieder meubelstuk van Zoon van Jan is uniek !

Inspiratie

Zomer 2017

Zuid Frankrijk
Samen met mijn vriendin zat ik op een terrasje in Zuid Frankrijk koffie te drinken en te overpeinzen wat ik nu écht wil met mijn toekomst. Aan de overkant van het terras stond een man heerlijk in het zonnetje te werken aan een metalen kast. Af en toe maakte hij een praatje met voorbijgangers en zo links en rechts verkocht hij ook nog eens wat. Hij maakte ons nieuwsgierig en wij stapten op hem af. We raakten aan de praat en hij liet ons heel enthousiast zijn werkplaats zien. En toen wist ik het zeker, DIT WIL IK OOK.

De Horsthoeve

Op een prachtige plek aan de rand van Broekland (vlakbij Raalte) kan ik met volle teugen werken aan mijn creatieve ideeën. www.dehorsthoeve.nl